Adana Burma 22 Ayar Çocuk Bileziği 10 Gr.

Marka: Bilezikci
Stok Kodu: 8690025002206
29.582,37 TL
28.694,90 TL
%3
%7,00 Havale İndirimi
9.564,97 TL *3 Taksit Peşin Fiyata
26.686,26 TL
7 Günde Kargoda
Uygun Fiyat Garantilidir.
Çocuk Bilezik Boyu
Maden
22 Ayar Sarı Altın (916K)
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
29.582,37 TL + KDV

Adana Burma 22 Ayar Çocuk Bileziği 10 Gr. Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Altın Ayarı Ürün Ağırlığı Ürün Rengi
22 Ayar 10,00 gr. Sarı

Sevgi Dolu Hediye: Çocuklar İçin Özel Altın Bilezikler

Aile büyüklerinin çocuklara verdiği en değerli hediyelerden biri olan bu altın bilezikler, yeni doğan bebeklerden başlayarak çocukluk döneminin her aşaması için özel olarak tasarlanmıştır. Küçük elleri süsleyecek bu bilezikler, hem anlamlı bir hediye hem de kalıcı bir hatıra olarak yıllar boyu değerini koruyacaktır.

Yeni doğan bebekler için en ufak boy bilezikler idealdir.
Çocuk bilezikleri, 8, 14 ve 22 ayar altından üretilmekte ve göz alıcı sarı renk ile tercih edilmektedir.
Altın bilezikler, yaş gruplarına göre farklı boyutlarda mevcuttur: 4 boy (1-2 yaş), 4,4 boy (3-4 yaş), 4,8 boy (5-6 yaş).
Müşteri Memnuniyeti ve Güvencesi:
Eğer bilezik boyutu uygun değilse, müşteri hizmetlerimize ulaşarak değişim yapabilirsiniz. Ayrıca, bilezik gramajının boydan dolayı eksik gelmesi durumunda, aradaki fiyat farkı sizlere geri iade edilmektedir. Bu politikalarımız, müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemi yansıtmaktadır.

Güncellenen Fiyatlar ve Kalite Garantisi:
Çocuk altın bilezik fiyatlarımız, piyasadaki güncel altın kuruna göre düzenli olarak güncellenmektedir. Yüksek kalitede üretilmiş altın bileziklerimiz garantili olup, ayar ve patent damgalarıyla kalitesi ve saflığı onaylanmıştır.

Bu çocuk altın bilezikler, sadece bir hediye olmanın ötesinde, aile büyüklerinin sevgi ve değerlerini nesilden nesile aktaran bir miras olarak kıymetlidir. Zarifliği ve kalitesiyle, bu bilezikler sadece bir mücevher değil, aynı zamanda çocuklarınızın ve ailenizin değerli anılarının bir parçası olacak.



Ürün bilgileri Meadify tarafından sağlanmaktadır.
Altın Ayarı : 22 Ayar
Altın Rengi : Yeşil (Sarı)
Altın alırken aşağıdaki hususlara dikkat edilmelidir

Altını güvenebileceğiniz kurumsal bir yerden almaya özen gösterin. Kuyumcu, sarraf, mücevheratcı vb.

Aldığınız ürünün patent ve marka ve ayar bilgisi olmasına dikkat edin: ÖRNEĞİN Bilezikci 585 - Bilezikci 22K - BLZ 7000 gibi

Ürünün gramajının, fiyatının belirtildiği sertifikasının olmasına, (Fatura, garanti belgesi, kuyumcu bilgi kartı vb)

Devamını Oku...
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Eksik gram gönderiliyor mu?
Siparişinizin işçilikten dolayı gramının eksik gönderilmesi durumunda aradaki fark nakit olarak iade edilmektedir (Yüzük boyu, bileklik uzunluğu vb. kişiye özel yapılan siparişler hariç)
Paketleme nasıl yapılıyor?
Siparişiniz özel mücevher kutusunda, Bilezikçi sertifika ve faturasıyla hediye paketinde gönderilmektedir. Tüm ürünlerimiz patentli ve ayar damgalıdır.
Kargo güvenli mi?
Siparişiniz Yurtiçi veya PTT Kargo tarafından ücretsiz olarak teslim edilmektedir. Siparişiniz sigortalı olup size teslim edilene kadar Bilezikçi sorumluluğu ve güvencesi altındadır.
İade ve değişim var mı?
İade edeceğiniz ürünün, kullanılmamış ve tüm parçalarıyla size ulaştığı gün geri gönderilmesi gerekmektedir. Günü geçen takılar iade alınmamaktadır. Aldığınız takıyı kullanmadığınız sürece 30 gün içinde değer kaybınız olmadan muadili olan bir takıyla değişim yapabilirsiniz.
Adana Burma 22 Ayar Çocuk Bileziği 10 Gr. Aradığın göz alıcı Adana Burma 22 Ayar Çocuk Bileziği 10 Gr. modelleri peşin fiyatına taksitle, indirimli fiyatlarla, güvenilir ve kaliteli altın takılar için doğru adres Bilezikci.com da 1150 Adana Burma 22 Ayar Çocuk Bileziği 10 Gr.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.